torsdag, november 30, 2006

Battre vecka

Den har veckan har varit riktigt bra (inte for att den ar slut an). Igar fotade vi vart modereportage och det gick over forvantan. Ar sa lattad.

Igar fick jag ett julpaket fran mamma pa posten. Sa gulligt. TACK!

Pa lordag kommer min kompis Shayne och halsar pa fran London. Kul kul.

måndag, november 27, 2006

Crazy Karin

Har just haft ett valdigt uppmuntrande seminar. Min larare gillade min senaste artikel, dessutom berattade hon lite om nasta ars specialarbete. Vi har blivit skramda av galna Karin (fotografi) att om vi inte tar hans kurs nasta ar kan vi lika garna ge upp en framtida karriar. Ungefar. Men Lisa gav oss en annan synvinkel. Tack for det.

Mindre trevligt var att hon ocksa gav oss en till presentation att gora. Nu har jag tre i nasta vecka. Borde satta igang.

fredag, november 24, 2006

Foto-panik

I onsdags hade vi vårt pre-shoot i fotografin. Gick okej. Fick reda på att vi måste vara i studion på onsdag och fota resten. Vår arga lärare flyttade fram det en vecka! Så elakt. Så nu är det panik igen. Trevlig fredagskväll!

Chav-Kate



Kate i Little Britain för Comic Relief. Fy vad orättvist. Att se ut så där i chav-utstyrsel...

Läs mer här

tisdag, november 21, 2006

Var är min grupp?

Varför gör jag alltid såhär? Skulle träffa min grupp idag för att diskutera en presentation och ingen är här. Såklart. Och jag har glömt deras telefonnummer hemma. Jag kunde sovit en extra timme! Jag får väl se det positivt- mer tid att plugga. Jippie.

Helgen var lugn och skön, hann plugga ikapp lite grann, Sean hälsade på i lördags, trevligt. Vi åt tacos. Den här veckan blir det lite utgång, torsdag och lördag tror jag. Och så plugg. Dessutom ska vi storhandla mat idag. Det är alltid kul. Okej, nu ska jag plugga lite.

torsdag, november 16, 2006

Happier

Idag är jag mycket gladare. Har äntligen fått kontakt med en lesbisk tjej till min artikel, trådlöst internet fungerar på bibblan (det ordet har jag inte sagt på typ fem år) och här sitter jag och sliter med mitt Grunge-projektarbete.

Igår var jag bara trött på allt, så när jag kom hem från fotografin lagade jag gourmetmiddag (hm, fiskpinnar) och läste tidningen, kollade på lite Vänner och bara tog det lugnt. Var jätteskönt. Fast nu måste jag sätta igång och jobba lite igen.

onsdag, november 15, 2006

Skit-blogg

Jag kan ju lika garna lagga ner hela bloggrejen. Gar inte nat vidare med uppdateringarna. Jag ar bara sa strassad, och blir trott pa mig sjalv for att jag inte kan sluta prata om det.

Nasta vecka ar det i alla fall nagot slags lov, sa jag har tid att plugga ikapp. Hej sa lange.

måndag, november 13, 2006

Hjalp med artikel!

Jag har grymt mycket att gora nu. Var i London i helgen och traffade Lisa, underbart kul! Vi shoppade (Lisa shoppade), promenerade runt, var hemma hos Shayne och Rehan en kvall och bara hangde. Riktigt kul.

Men nu ar det stressigt varre. En sak som hanger over mig ar min undersokande artikel, som ska handla om lesbiska i media och hur de portratteras. Sa jag undrar om nagon kan hjalpa mig. Nagon som ar lesbisk som vill stalla upp pa en chat-intervju, eller snacka over e-mail? Eller nagon som arbetar i mediasektorn och kanner att bilden av lesbiska inte riktigt stammer med verkligheten? Kanske ar du hetero och vill tycka till?

All hjalp uppskattas! Skriv en kommentar eller mejla pa sara_emanuelson@yahoo.se. TACK!

måndag, november 06, 2006

Isle of Wight

Har haft varldens basta vecka med syskonen. Hojdpunkten var Isle of Wight i fredags. Sa vackert att det gor ont. Vadret var perfekt och vi hann se en hel del. Bussresan fran Newport (storsta staden pa on) till Alum Bay (sydvastra hornet med branta klakstensklippor och en fyr mitt i havet) var helt klart den basta bussresan i mitt liv! Hann se bade oppet hav, Sagan Om Ringen- skogar, sma idylliska pubar, betande far och krokiga vagar langs kusten. Allt pa en halvtimme.

Om du har vagarna forbi Southampton eller Portsmouth nagon gang sa se Isle of Wight. Farjan tar en 45 minuter (snabbare fran Portsmouth) och kostar ca £10. Vart vartenda ore.
Chat tog bilden ovan.