onsdag, maj 23, 2007

Drar ihop sig

Jag har inte varit sa bra pa att uppdatera. Men nu drar det ihop sig: pa tisdag aker jag till London och sen blir det Sverige i tre veckor.

Har haft grymt kul nar Jenny och Sanna varit har. Bilder kommer, kanske.

Kan inte lova nagot, for det kanns som att blogglivet ar slut for den har sasongen. Nu ar det sommar!

lördag, maj 12, 2007

Eurovision

Ikvall blir det stor eurovisionfest hemma hos oss. Det blir jag och fyra killar som helst lyssnar pa Drum'n'bass, haha. Fast sen kommer Jenny och kompis till Southampton vid tiotiden. Riktigt kul, om an jobbig tajming.

tisdag, maj 08, 2007

Sista dagen

...idag har jag avslutat mitt andra ar pa universitetet har. Trumvirvel!

fredag, maj 04, 2007

Laaang vecka

Det var ett tag sen jag skrev. Den har veckan har varit laaaang. Never ending. Har tva stora arbeten att lamna in pa onsdag, men de ar bada sa gott som klara. Sedan vantar fodelsedagsfirande (Chat pa onsdag) och en syster pa besok nasta lordag. Det tycker jag kanns trevligt.

Annars. Vadret ar vackert och det ar varmt. Jag har solat lite. Igar var jag och at god lunch med Yasmin och Karen. Det ar val ungefar vad som hant den har veckan.

Sommar i Sverige. vill ha nu.

English: another week, and then summer holiday. I cannot wait.

tisdag, maj 01, 2007

Lovely London




Jag saknar London extremt mycket kande jag igar. Riktigt bra dag. Promenerade runt i Soho, tog en ol med Mhari, for att sedan ga och kolla pa Sound of Music, som infriade forvantningarna med rage. A, jag vill tillbaka till London NU! Bilderna visar en supervacker Mhari som vanligt (hon halsar till familjen, forresten!) och jag som ser helt patand ut. Ser ni att ogonen ar rodsprangda? Vet ni varfor? Jo, det ar Jennys ogonpenna som jag rakat snott med mig nan gang och aldrig kan komma ihag att jag ar allergisk mot. Kliade hela dagen.
Sista bilden visar kon utanfor Topshop for Kate-slappet igar kvall. Och nej, kon var inte alls sa farlig, men jo, hon modellade i fonstret och nej, jag gick inte in. Och visste ni det har!? - Kate Moss kollektionen ska saljas i TVA AR! Hm, har Sir Philip tagit sig vatten over huvudet dar?
Nu ar jag sa sjukt trott, for jag var tvungen att ta taget klockan atta imorse for att hinna med min djavulska larares lektion. Och hon vagrade kolla igenom mitt arbete! Bitch! Tror att jag ska gora en macka och ga och lagga mig.
English: London yesterday. I miss living there. Had such a good day catching up with Mhari and going to see Sound of Music.