måndag, augusti 30, 2010

Kurragömma

Förresten. Nu ska jag berätta vad som ska hända här om 25 minuter:

Rehans pappa kommer hit. Detta har hittills betytt följande: Shayne och övriga housemates har flytt fältet, Rehan har storstädat hela huset inklusive målat taket i badrummet, och jag och Chat förbreder att gömma oss i Shayne och Rehans rum. Jag vet inte riktigt om jag får bo här nämligen. Tror att Rey har berättat för sina föräldrar men är inte säker. Spännande! Nu ska jag jobba.

Hemlösa

Nästan en månad sedan jag skrev sist. Så mycket som har hänt sedan dess.

Vi hittade en lägenhet som vi sedan förlorade dagen innan vi skulle flytta in. Vi blev hemlösa och fick flytta in hos Shayne och Rehan.

Jag säger det här varje månad, men augusti var nog jobbmässigt värst hittills. Kul, men så himla busy. Vi har vunnit två stora nya klienter och haft fullt upp med de vi redan jobbar med. Igår satt jag i timmar med en rapport som jag måste skriva och den är inte ens halvklar. Tråkigt när det är bank holiday och allt.

Vi har hittat en ny lägenhet. Vi har inte skrivit på än, men förhoppningsvis ska vi göra det senare i veckan.

Om allt går vägen ska vi bo här:













Fortsättning följer...

lördag, augusti 07, 2010

FA-AAN

Det kokar i mig. Måttet är rågat! Jag känner för att skrika FA-AAN på sant Pappa-manér och typ hälla sylt i någons hår.

Vem flyttar in i en lägenhet och bor där i fyra månader UTAN ATT STÄDA EN ENDA GÅNG. Vem gör det? Det är helt ofattbart, särskilt med tanke på att vi bor i en lägenhet där, vad kan det vara, 15 kvm behöver städas? Det är inte så vi begär att det ska städas varenda vecka heller utan VAR FEMTE VECKA, för så många är vi som bor här.

När jag tänker på hur jag städade bort deras skit för några veckor sedan (och Chat veckan efter) och de helt lugnt bara låter det gå tillbaka till äckelstadiet lägenheten hade lyckats nå medan vi var på semester, då kokar det i mig. Inte fan tänker jag vara deras städerska.

Nu kräver jag av David att vi skaffar städhjälp som han var täcka kostaden för,

Och så fortsätter jag snylta på deras internet bara för att hämnas lite extra.

torsdag, augusti 05, 2010

Cat doesn't care

Jag tror inte Lennon skulle vara lika kolugn.