onsdag, november 24, 2010

Hösten som blev vinter

Jag saknar att blogga! Men det är så svårt att hinna med bara. Allt går så fort, den här hösten har ju knappt hunnit börja innan vintern kom.

Jobbet går bra och det är himla kul. Mycket drama på företaget på senare tid dock - folk som slutar (en bara reste sig och gick en dag) och så. Imorgon har vi nån slags teambonding och vår chairman ska tydligen tillkännage goda nyheter för oss anställda. Blir intressant.

Nya lägenheten börjar kännas som hemma. Går runt och funderar på en massa förändringar som jag vill göra men det finns inte pengar just nu. Hur som helst så är det fantastiskt att bara ha vår egen lilla värld. I söndags började vi titta på alla Harry Potter filmer och nu är vi nästan redo att gå och se den nya. Hur mysigt som helst. I helgen ska vi julpynta, och jag har bokat biljetter till en Luciakonsert i svenska kyrkan. Chats första!

Mamma och pappa hälsade på i helgen och det var jätteroligt. Höjdpunkten för mig var att se Les Miserables - så himla himla bra.

Anledningen till att jag sitter här och bloggar klockan 12 på dagen är för att jag är nästan-ledig idag. Jobbade en söndag häromveckan och fick en dags kompensation för det. Fast vi har en stor presentation imorgon så jag ska in till jobbet vid tre för att förbereda för den.

Nej, nu ska jag äta lunch. Kram på er.

tisdag, november 09, 2010

Hej

Vi har internet! Det är ju hur coolt som helst. Nu kan folk ringa mig på skype och så. Gör!