fredag, juni 12, 2009

The traveller

Hej.

Jag ar sa himla, himla trott. Jag har varit i fyra lander pa en vecka! Precis kommit hem fran min blixtvisit i Skottland och sitter och dor framfor TV:n. Snart kommer Chat hit, det ska bli mysigt.

Imorgon ska vi kolla pa lagenheter hela dan. Vi borde helst hitta boende imorrn, for sen blir det Frankrike och jag vet inte riktigt hur vi ska hinna allt.

Det ar mycket nu...

Hur ar det med er?

4 kommentarer:

Sofia sa...

Hej syster. Jag är också helt slut efter en sjukt lång vecka av tentapluggande. Nu är jag äntligen klar, så allt är bra!

Har du sett The Time Traveler's wife trailern? Snart kommer den! Bara två månader kvar. Jag kommer gråta ihjäl mig, var nära bara efter att ha sett trailern.

Kram

alexandra sa...

jag ansluter mig till ligan Trött. detta med att jobba alltså. det är ju lite nytt för mig, men OJOJOJ vad det tar på krafterna. och vad mycket känslor sen! igår ville jag bara gråta, för att sekunden efter övergå i fnissattack. herrejösses alltså. det verkar vara nåt med spanska restauranger.

oj! skriv mer om alla dina resor! kramkramkram

Anonym sa...

Hejsan!

Sökte på "modejournalist" på google och hamnade här...;) Du hade många bra tips till om man ska läsa i England! Men jag är fortfarande så fruktansvärt osäker, och förlåt mig om du redan har skrivit det här innan i din blogg men du har ju skrivit i så himla mga år så det skulle bli svårt att leta upp ;)
I alla fall, hur gammal var du när du flyttade till England? Började du studera direkt? Hur svårt är det att hänga med på lektionerna med tanke på språket? Jag har rätt svårt för att prata engelska men jag antar att det är sådant som släpper allt eftersom, det är mer att jag inte vågar än att jag inte kan ;)
Reste du dit själv? Det är mitt enda alternativ, men jag vet inte om jag vågar, gaah... Samtidigt har det alltid varit något av en dröm att flytta till England. Nu kommer jag isf inte kunna plugga förrän nästa höst eller hur det var du sa (ca ett års framförhållning?), för jag har sökt andra utb här hemma men till inköpare. Börjar dock känna att det kanske inte riktigt är min grej ändå, skrivandet har alltid funnits med mig i mitt liv men i olika nivåer så att säga.
Jag hoppas du förstår nåt av det här, för jag känner att det kanske blev lite virrigt. Hur som helst, du får ha det så bra och du behöver då inte längta till sommarsverige för här regnar det som vanligt!

Sofia sa...

Hallå hallå hallå! Jag vill höra om Frankrikeresan! Är på jobbet och gör ingenting eftersom jag inte har några lösenord än. Kram!