söndag, november 08, 2009

Pa en privatskola i Golders Green


















Kerry och jag


Igar var vi pa Guy Fawkeskvall pa Roccos skola. Han ar larare pa en privatskola i Norra London. Skolan ar som en drom och har varldens coolaste trakoja, linbana, utomhusteater, minizoo och klassrum liksom byggt under ett trad, med stammen i mitten och en tradkrona som sprider ut sig ovanfor taket.










Skolan var forvandlad till en julig marknad i gar. Ljuslyktor overallt, en stor barbecue, ett vegetariskt cafe, och stand som salde popkorn i retrofopackningar och hembakta kakor som var helt gudomliga. Sedan tandes den stora brasan och fyrverkerierna borjade. Helt otroliga. Definitivt de basta jag sett, och de holl pa i sakert tio minuter.

















Vi kandisspanade ocksa. Bland eleverna finns namligen Clive Owens son, Liam Gallaghers son, Geri Halliwells dotter, Jonathan Ross barn och Ginny i Harry Potter. Vi skymtade faktiskt Ginny, som heter typ Penny eller Pheobe pa riktigt, Lennon (Liams son) och sa sag vi Jemima Rooper fran Lost in Austen.

Sen akte vi hem. Vi skulle egentligen till en pub i Camden men Chat som varit pa en klubb tills atta pa morgonen dagen innan var jattetrott, och jag ar alltid trott.

1 kommentar:

Sofia sa...

Åh, vad kul att du är tillbaka. Hur orkar Chat vara på klubbar till klockan åtta på morgonen? Herregud. Avis på kändisspaningen. Vill också se kändisar.