onsdag, december 12, 2007

Idag

A, idag var sa himla rolig. Kocken var en av mina favoriter fran forra arets besatthet vid matprogram. Han var otroligt trevlig, och intervjun gick stralande. Min forsta sida i Observer!

Resten av dagen var trakigast hittills. Rekord i trakighet. Gasp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du tar väl med dig artikeln hem.Vill genast se!Tack för mailet om julklappstips.Jättebra att skicka en vecka före jul till sin välorganiserade mamma som köpt färdigt alla julklappar. Ja, ja jag tror att du blir nöjd ändå!
Här har vi Lucia idag, har varit uppe sen 5 i morse och haft Lucia för 400 personer, ikväll väntar 150 till.Gäsp...men mycket beröm fick vi! kram
kram

SARA, sa...

Mamma: du skamtar om julklapparna va?

Sofia & Malva sa...

Alltsa, det har har bara att gora med mammas kommentar. Nej, hon skojar inte, hon gjorde exakt samma sak med mig! Jag skickade ivag varsta bra onskelistan men da hade hon tydligen redan kopt allt. Piss alltsa. Bara piss (fast jag gillar dig anda mamma, om du skulle se det har).

Observer verkar trakigt men det kan inte vara trkigare an min skola. Allt jag gor att att lyssna pa en japan som snackar om sitt universitet i norra Japan hela tiden. Las mer pa bloggen.

Kram!

SARA, sa...

Sofia och Malva: Gillar ocksa mamma, men inte nar hon gor sa har. Sjukt irriterande. (Och inte for att jag vill ha varsta presenterna och julen bara handlar om det, utan for att det ar respektfullt att lata en manniska onska sig saker, aven om det ar "en vecka innan jul" - overdrift, by the way.)

Anonym sa...

Nu ska vi inte låta denna blogg utvecklas till ett mindre familjegräl.Julklappar är väl en liten bisak NÄR VI SNART SKA TRÄFFAS!Jag trodde att jag lärt er det där med julens budskap mina flickor...Dessutom är det helt ert eget fel om ni nu får nattlinnen och tvålar och sånt ni inte gillar.Ni känner ju mig och mina listor.Jag bad ju om näring åt dem för flera veckor sedan.
puss puss