lördag, februari 20, 2010

Snus, spottloska och en allvarlig rost i porttelefonen

Vi var ett gang fran jobbet som gick till stammispuben runt hornet igar for lite fredagsol. Det var en san dar kvall da en massa sma roliga saker hande hela kvallen.

Vi fick en skal pommes frites till vart bord som vi inte bestallt och bestamde oss for att ata dem. Vi traffade en kille fran Sverige som kom fram till oss for att han kande lukten av snus. Han hade gatt pa samma skola som Hedda, var granne i Holick, sa han var i princip en bekant. Och sen nar vi sa hejda till honom utanfor puben rakade han spotta pa sig sjalv och stod dar med en loska pa axeln.

Men det roligaste var pa hemvagen - jag och Sarah bestamde oss for att ga, sa jag visade henne min favoritvag vid High Street Kensington dar alla ambassadorbostader ligger. Vi gick fram till ett av de allra pampigaste husen och kikade in genom att pressa vara huvuden genom stangerna pa grinden. Vi tyckte det var jatteroligt och tjot 'hellooo!' Da hor vi en allvarlig rost fran ingenstans: "Hello." Det var porttelefonen. Vi sprang darifran ratt fort.

Inga kommentarer: