tisdag, juni 17, 2008

Nej men...

Frankrike då! Otur, visst, men de var dåliga. Så var det i år.

Men det här måste också sägas: vilken rafflade turnering det har varit! Rafflande, ett nytt favoritord. Jätteroligt ord. Är det för att England inte är med, tro?

Mer rafflade blir det imorgon. Är redan nervös. Och här ska jag sitta alldeles själv.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag sitter på jobbet och börjar få ångestattacker inför matchen ikväll. Känns inte alls kul. Mamma sa igår att hon hoppades att Sverige åker ut så att hon inte ska behöva oroa sig mer. Lite överdrivet men usch vad jobbigt det är! Pappa har klagat mycket över vår negativa attityd. Peter sitter och muttrar om hur dåliga Sverige och jag sitter och kvider hur körda vi är. Vad har du för inställning till Sverige?

Anonym sa...

Haha! Vet du vad jag precis läste? Frankrikes förbundskapten firade förlusten med att fria till sin flickvän.
- Vid sådana här tillfällen måste man tänka på vad som är viktigast i livet, sa han.

Jag tycker att det är roligt. Varför vet jag inte riktigt. Kanskae för att det känns så franskt. "Fan, vi förlorade. Men vet du vad! Kärleken är viktigast av allt! L'amour!"

Haha. Kul.

SARA, sa...

Sofia: karleken ar stark, eller hur gar laten fran skonheten och odjuret? Haha det var roligt. Jag ar skitnervos, ocksa. Jag tanker gora nagot samtidigt som matchen. typ spela patiens. jag ar sjalv, vilket kanske hjalper lite, jag vet inte.. maste erkanna att det underlattar att vi vet att vi aker ut anda, i nasta match. da kanns det inte sa farligt. men jag tycker sverige spelat bra. hur gar det pa jobbet? kram

Anonym sa...

Ja, Holland-matchen kommer ju bli ett skämt. Frågan är om det kanske är bäst att vi åker ut ikväll så vi slipper förudmjukelsen. Det går bra på jobbet. Bara en och en halv timme till hemgång. Jag är lite snurrig i huvudet, känns som att jag kanske har lite feber fortfarande. Heja Sverige nu då! Kram