fredag, januari 04, 2008

P.S Du är säkert jättedålig, men det skiter jag i.

Jag och Chat ska på dejt ikväll; middag och bio. Trevligt. Jag tror att vi ska se P.S I Love You, som ska vara lika dålig som the Notebook, och jag ÄLSKADE the Notebook. Jag hoppas att den inte är tråkig, bara. Jag står ut med vad som helst utom tristess.

American Gangster ville jag gärna se, annars, men den går på den andra bion, den som ligger långt bort. Dit orkar vi inte gå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hallåja. trevlig blogg! tror jag har fått iväg en kommentar innan men är inte säker.. tänkte bara höra, med tanke på din utbildning och så, vad är planen? har sökt till LCF till hösten, lite spännande, väldigt osäkert. och, var du på intervju innan du blev antagen och hur tidigt innan kursstart visste du att du kom in? förlåt för att jag terroriserar dig med frågor, men du verkar vara en trevlig en och den enda jag hittat på internet som pluggar modejournalistik(svensk såklart). hade ett trevligt nytt år!

SARA, sa...

Josefin: hejhej, menar du mina planer efter examen? Isåfall ska tänker jag mig att stanna i London så länge som det känns roligt, vilket självklart beror på om jag får jobb inom journalistik/pr/moderelaterat. Men tror att specialiserade utbildningar är uppskattade hos svenska arbetsgivare också - det är i alla fall vad jag hoppas - så det blir nog tillbaka till Sverige en vacker dag. Jag sökte till två universitet, varav en var intervju. (Jag kom in med valde den utan intervju). Tror att man får veta om man kommer in i maj/juni, och så börjar man i september. Ha det bra! (ps: kolla detta inlägg om du vill veta mer http://saraemanuelson.blogspot.com/2007/01/plugga-till-modejournalist.html)

Anonym sa...

man tackar! för övrigt verkar du vara en trevlig människa men en trevlig blogg(som du kanske skriver för enbart de nära och kära, men jag läser den ändå och känner mig som en obehaglig stalker)!