måndag, september 25, 2006

Deja vu

I am back.

I Southampton alltsa. Sitter i datorrummet, eftersom vi inte har internet an (det lar droja, med tanke pa hur lite pengar finns kvar pa kontot efter all lagenhetsshopping), och det kanns som det var igar jag var har (det var fyra manader sedan). Om en vecka borjar lektionerna igen.

Nu maste jag ga och traffa Sean.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hörru! off topic, vet du någon bra modesida för mig? hittar ingen skön sida för killar! och Cafe kommer bara ut en gång i månaden :) mås det bra? kram

SARA, sa...

Kalle: Hej, allt ar finfint. Det finns nagra bra, Style for man ar val den mest uppenbara (http://men.style.com), sedan har du Vogue Hommes, men den ar inte speciellt utvecklad an (http://www.voguehommes.com. En bra modeblogg for killar ar Klangs blogg, men den ar inte sa ofta uppdaterad (http://klang.blogg.se). Till sist har vi den universella supermodebloggen: (http://www.thesartorialist.blogspot.com. Alltid vard att spana in. Hoppas det hjalper!

Anonym sa...

hallå vännen! tack för din "reklam" om min sida :) Allt bra i de nya hemmet?? Här flyter allt på, ska iväg på lektion nu, men hörs snart.

Kalle: Vet att damernas värld ska/har startat en tidning för enbart killar. DV Man, finns på internet med, gå bra in på deras hemsida så finns det en länk där,

Tja!

SARA, sa...

Klara: Ingen orsak :)A vad kul med lektion- jag vill ocksa! Kram/ the geek