fredag, september 14, 2007

En ny Topshop-romans: bildbevis!



Bilder från impuls-Londonkvällen. Brunetten i grönt är Robs flickvän Jess, som också jobbat på Topshop med oss. Så hon och Rob träffades på samma sätt som Shayne och Rehan och Chat och jag.
Ser inte Jess väldigt mycket ut som Sela Ward från "Once and again"? Kommer ihåg hur mycket mamma älskade den serien.

7 kommentarer:

Anonym sa...

va det den serien där pappan var vetrinär??... love at work :) måste skaffa mig ett jobb, hahhaha
snygg du är i nya frillan. I like!

SARA, sa...

Klara: hmmmm... veterinär? det var två frånskilda föräldrar som blev kära tror jag... han kan kanske varit veterinär...? Sofia eller Mamma borde veta! Min frilla känns schysst, alltid bättre när det inte är så nyklippt. kram

Anonym sa...

Nej,nej, han var inte veterinär. Han var arkitekt och hon jobbade i en bokaffär som hon drev med sin syster och serien var jättebra.Fast om din kompis är lik henne...mja..lite kanske.
kram

Anonym sa...

Okej gumman, jag är kanske världens sämsta "kommentarare" men jag har så otroligt mycket att göra i skolan 8-17 typ varenda dag=ingen fritid. Men jag trivs jättebra även om människorna i min klass är ganska speciella... Saknar dig massor vännen men det verkar som att du har det bra i alla fall. Vi måste prata snart-ta hand om dig!
STOR kram Lisa

Anonym sa...

Jag tror att Klara tänker på Providence.. där är pappan vetrinär.

SARA, sa...

Tv tittande människor: Tack för alla trevliga kommentarer angående once and again. Vi borde skapa forum. Lisa, du är förlåten. Men jag vet var du bor.

SARA, sa...

Shit, särskrivning i förra kommentaren... vad händer med mig?