fredag, augusti 01, 2008

Varning för söthet







Houston, vi har ett problem. Shayne hittade denna krabat på jobbet - den spatserade in på Barclays bank - och nu har vi ett tillskott i familjen. Problematiskt nog är Winter, som tillskottet heter, en liten tjej. Sabin och Shelton tycker inte om tjejer, vilket de redan proklamerat när Winter som hastigast skymtades i husses famn.

Winter ska till vetrinären imorgon för att kollas för chip och sjukdomar. Om hon inte är chippad ska hon bo här.

Katterna hemma i Västerås hatar varandra efter, vad är det, 8 år tillsammans... Och de är av samma kön och har helt olika intressen (Linus gillar normala kattsaker, som att bli överkörd av bilar, jaga råttor och klättra i träd. Lennon brukar ta en 3-meters promenad till uteplatsen vid tresnåret, där han sitter och väntar på att mamma ska komma hem.)

Sabin och Shelton är innekatter vars intressen i livet inkluderar att spö upp varandra och försöka rymma ut i trädgården. Välkommen hem, Winter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

OMG! OMFG säger Malva. Sjukt söt. Sjukt att katter är chippade! Hoppas ni får behålla den. Hon är faktiskt nästan i samma klass som Lennon som liten.

SARA, sa...

Hon ar sa himla mogen ocksa. Extremt oirriterande, till skillnad fran Sabin och Sheltons eviga jamande/klattrande/atande. Sofia, fick ett erbjudande om lagenhet idag for dig och mig! Du maste bestamma dig snart. Kram