tisdag, mars 06, 2007

Ridning!















Firade tvaarsjubileum igar och Chat overraskade mig med en timmes ridning - vi akte ivag till en ridskola precis utanfor Southampton.

Insag hur mycket jag saknat att rida. Fick varldens lataste hast men det var kul anda, och Chat var sa sot pa hastryggen.
















Kvinnan som hade ridklubben forsokte varva mig till deras universitetslag. Vore hur kul som helst men jag har inte riktigt rad. Far se, nasta ar kanske?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men finns det nån gulligare än Chat...och vad du ser glad ut!Jag noterar också att det är grönt i bakgrunden och att ni bara har tröjor!!Idag är det exakt fyra veckor tills vi kommer!
kram

Anonym sa...

Gud va kul gumman! Det var en riktigt bra present som chat hittade på tycker jag. Men det är lite farligt, för jag vet att så fort man sätter sig på hästryggen igen så är man fast:) Snart, snart så ska vi till Florens!!! Jag längtar massor!
Och jag säger som din mamma, GUUUUD va skönt det ser ut med vår!
Kram kram

Anonym sa...

Vilken perfekt 2års present! Du ser verkligen ut att trivas på hästryggen :) Ha en trevlig kväll med tjejsnack å New York prat, vi måste dra dit nån gång snart, när vi blivit rika :) Hälsa Chat, kramar

Anonym sa...

åh vad fint! så långt borta men visst blir man sugen på häst! (inte äta) puss!

SARA, sa...

Mamma: jag vet! Jag maste nog lagga upp nan mer bild sa du far se hur varigt det ar har.

SARA, sa...

Lisa: Riktigt farligt, det ar nastan sa att det kanns jobbigt att prata om det :) Jag kan inte fatta att vi ses sa snart! Varen narmar sig absolut, sitter vid ett oppet fonster i vart sovrum och tittar ut pa en solig...er.. parkerering. men anda.

SARA, sa...

Klara: Vi har ocksa snackat en massa om New York. Vill. Dit. Snart. Kram gumman

SARA, sa...

Alex: Jora dar trodde jag allt du ville mumsa pa hast. Fy fy. kram