torsdag, mars 01, 2007

Var!

Till Mamma som langtar efter var. Pa vagen hit sag jag utslagna paskliljor, krokusar, nagot som sag ut som rosor i tva olika farger och cirka tio trad med rosa blommor pa. Och det ar stralande sol och 15 grader. Sa skynda hit innan det gar over.

Igar fyllde Sean ar och vi hade varldens roligaste fest: kakade mexikanskt (tacos) och drack tequila (alla utom jag. kan fortfarande inte dricka shots) och lekte den dar leken nar man ska fosoka satta svansen pa grisen. Fast det var en hast.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Åh, vad härligt det låter! Det är en månad kvar tills vi kommer dock så hoppas våren har kommit till er för att stanna.Här har vi bara vinter, jag har sportlov och imorgon åker vi till Hölick för att åka skidor!
kram mamma

SARA, sa...

hejhej mamma, fast skidor pa Holick later ratt trevligt ocksa. Kom igen nu, ring pa hemtelefonen ikvall!!! Kram

Anonym sa...

Va roligt det låter och va skönt med vår:) Här är som din mamma säger piss-väder! Usch jag orkar inte med den här vintern längre..
Kram Lisa

Anonym sa...

Visst e de härligt med vår :) En av fördelarna med att rymma från sverige, man får en längre vår. Ska se till så att sommarn blommar tidigt i år, lagom till ni kommer. Ha en trevlig helg. Kramar

SARA, sa...

Lisa och klara: japp, heja varen.