torsdag, maj 18, 2006

24

Kalle, this goes out to you.

24, sasong fem... Vilken rora. Forst dog alla. Jag grat. Sen blev det trakigt i nagra avsnitt. Och sen blev det bra. Valdigt bra. Och nu ar vi pa avsnitt 22 och den finns inte att ladda ner! Har du sett alla avsnitt?

4 kommentarer:

Anonym sa...

JA VET, det börjar balla ur nu, det går kanppt att titta, man kan inte sitta stilla, det är så himmla spännande uchh, jag har bara sätt till avsnitt 22 jag med. Väntar på nästa, det kommer ut på internet Tisdagar här hemma och troligtvis i England med. För det sänds i The States på Måndags kvällen!. Börjar det dra ihop sig till slutspurtten där borta med? har du skaffat msn?

SARA, sa...

Men KALLE, jag har ALLTID haft msn. sara_emanuelson@hotmail.com. Jag ar dock inte inne sa mycket, for jag anvander Chats dator (min ar segare an segast) och han har nan konstig anti- virus sparr. Men i alla fall, adda mig. Ok, tisdag it is. Det sands har pa Sky sa vi laddar ner for fullt. Kram

Anonym sa...

det visste inte jag :) har du nå semester i sommar då? kanske kommer hem i festar lite? :) nu måste ja sova börjar 08:00 i morron usch. Så här borde livet inte vara, ja är STUDENT, då skall man få sova till minst 10;00 PRICK kram

SARA, sa...

Hehe. Prova att vara student i England. Jag forsakrar dig att du far mer somn an du behover. Jag kommer hem den 5:e juni, vi far absolut ses da. Godnatt!